Έρχεται το κανάλι της Χρυσής Αυγής;




Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής
, Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη βρίσκονται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης με σκοπό να παρουσιάσουν εκπομπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είναι σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες καναλιών εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση «ζωντανής» εκπομπής η οποία θα δίνει βήμα στους τηλεθεατές.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» επιβεβαίωσε τη φήμη, τονίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων.»

Πέραν της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι στις προτεραιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει γίνει αποδέκτης για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Πληροφορίες που κάνουν λόγο για «ζωντανό» κυνήγι μεταναστών στην εκπομπή  και σπάσιμο λαϊκών αγορών όπως και για τηλεπώληση πατάτας σε αμιγώς Έλληνες κρίνονται ανυπόστατες και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα! Προς το παρόν…

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου