Στον εισαγγελέα ο σεφ που μαγείρεψε τα όργανά του



Κατηγορείται για... «άσεμνη έκθεση»
Ο 23χρονος Mao Sugiyama, σεφ στο επάγγελμα, έγινε γνωστός παγκοσμίως όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά γιατί αποφάσισε να… μαγειρέψει τα γεννητικά του όργανα και να τα προσφέρει ως έδεσμα σε όποιον είχε τη διάθεση να… τα δοκιμάσει πληρώνοντας 200 ευρώ!

Τον περασμένο Μάρτιο ο νεαρός Mao, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως «άφυλος» αποφάσισε να υποβληθεί σε αφαίρεση των γεννητικών του οργάνων. Πριν από λίγες ημέρες η υπόθεση έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα του Τόκιο, ο οποίος του απέδωσε την κατηγορία της «άσεμνης έκθεσης».

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ακόμη τρία άτομα, τα οποία τον βοήθησαν να οργανώσει την… περίεργη βραδιά!

Ο Sugiyama δε μπορούσε να συλληφθεί για το μαγείρεμα και την πώληση των γεννητικών του οργάνων καθώς δεν υπάρχει νόμος στην Ιαπωνία που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό!

Αν καταδικαστεί για την κατηγορία που του έχει αποδοθεί, μπορεί να φυλακιστεί μέχρι δύο χρόνια και να του επιβληθεί πρόστιμο 2,5 εκατ. γιεν (24.636 ευρώ).

Ο Mao δήλωσε ότι η πρόθεσή του αρχικά ήταν να φάει ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα, αλλά τελικά αποφάσισε να τα σερβίρει σε πελάτες!

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter την «προσφορά» του γράφοντας: «Προσφέρω τα ανδρικά γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) ως γεύμα έναντι 100.000 γιεν (περίπου 1.000 ευρώ). Είμαι Γιαπωνέζος. Τα όργανά μου αφαιρέθηκαν χειρουργικά σε ηλικία 22 ετών. Έχω κάνει εξετάσεις και δεν πάσχω από αφροδίσια νοσήματα. Δεν λαμβάνω θεραπεία με ορμόνες. Ο πρώτος που θα απαντήσει θα τα πάρει, διαφορετικά θα τα προσφέρω σε ομάδα ατόμων. Θα τα μαγειρέψω σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερομένου, στο μέρος που θα επιλέξει. Αν έχετε ερωτήσεις, παρακαλώ στείλτε μου e-mail».

Συνολικά 70 άτομα παρευρέθηκαν στην «ιδιαίτερη» βραδιά. Πέντε δοκίμασαν τα «πιάτα», έχοντας προηγουμένως υπογράψει ότι δεν θα έφερε καμία ευθύνη εκείνος αν αρρώσταιναν, ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν να φάνε μοσχάρι και κροκόδειλο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου