Θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας; Δοκιμάστε μία σπιτική συνταγή!



Αν θέλετε τα μαλλιά σας να αναζωογονηθούν 
και να μακρύνουν μετά από την ταλαιπωρία των διακοπών- εκτός από ένα καλό τριμάρισμα στις άκρες θα χρειαστείτε μόνο δύο υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας: ελαιόλαδο και κρόκου αυγού.

Παίρνουμε τον κρόκο ενός αυγού και τον αναμιγνύουμε με λίγο ελαιόλαδο ανακατεύοντας τα δύο υλικά πολύ καλά. Στη συνέχεια το απλώνουμε στα μαλλιά μας που καλό θα είναι λουσμένα και ελαφρώς νωπά προκειμένου να απορροφηθούν σε βάθος τα ενυδατικά συστατικά των δύο υλικών μας.

Αμ’εσως μετά, μπορούμε να ζεστάνουμε για 5 λεπτά με το πιστολάκι και να τυλίξουμε τα μαλλιά μας με μια διάφανη μεμβράνη ή μια ζεστή πετσέτα. Τα αφήνουμε για μια ώρα τουλάχιστον να απορροφήσουν το μείγμα. Στη συνέχεια λούζουμε τα μαλλιά μας δύο φορές προσθέτοντας και λίγο ξύδι για να φύγουν οι τυχόν ανεπιθύμητες μυρωδιές από τα μαλλιά μας. Όχι μόνο θα δούμε μεγάλη βελτίωση στην εμφάνιση των μαλλιών μας και την αφή τους αλλά θα μακρύνουν πολύ πιο έυκολα!

Δοκιμάστε το μία φορά στις δύο εβδομάδες ή και κάθε εβδομάδα αν τα μαλλιά σας είναι πολύ αφυδατωμένα και δεν θα το πιστεύετε.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου