Βίασε και στραγγάλισε την ηλικιωμένη γειτόνισσά του



Ο 26χρονος επισκεπτόταν ιστοσελίδες που 
έδειχναν βιασμούς
Ο 26χρονος Darren Jackson περνούσε τις ημέρες του βλέποντας βίντεο με βίαιες σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου. 

Μια μέρα έχοντας αναζητήσει στο διαδίκτυο ιστοσελίδες για «ώριμες γυναίκες» αποφάσισε να εισβάλλει στο σπίτι της 67χρονης γειτόνισσάς του στο χωριό Llanllwni στο Carmarthenshire. Τη βίασε δύο φορές και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου, στις αρχές του χρόνου.

Χτες ο Jackson καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Irene Lawless σε ισόβια κάθειρξη, ενώ δε θα μπορέσει να ζητήσει να αποφυλακιστεί υπό όρους πριν περάσουν 28 χρόνια!

Σύμφωνα με την εισαγγελέα Elwen Evans «ο Jackson είχε πάει σε μια παμπ το προηγούμενο βράδυ. Στις 4:30 τα ξημερώματα τον “μάζεψε” ο πατριός του. Λίγη ώρα μετά εκείνος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας από ένα ανοιχτό παράθυρο. Η Irene κοιμόταν, καθώς η τεχνητή της οδοντοστοιχία βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι της. Την χτύπησε άγρια και την κακοποίησε σεξουαλικά. Της προκάλεσε 20 κατάγματα στα πλευρά και τη βίασε δύο φορές. Στη συνέχεια παράτησε το γυμνό, άψυχο σώμα της στο πάτωμα. Της έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγε με το αυτοκίνητό της. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, ενώ κάτω από το δεξί του μάτι είχε ένα σημάδι… Η άτυχη Irene είχε παλέψει μαζί του, προσπαθώντας να του ξεφύγει».

Οι αρχές έψαξαν το δωμάτιό του στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς του και βρήκαν ότι επισκεπτόταν συχνά ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για βιασμούς, ώριμες γυναίκες και πώς να κάνει σεξ με γυναίκες που κοιμούνται.

«Ο υπολογιστής σας “αποκάλυψε” ότι έχετε ένα διεστραμμένο ενδιαφέρον στους βιασμούς. Θα ήταν καλύτερο να μην βγαίνατε ποτέ από τη φυλακή και να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας πίσω από τα σίδερα» είπε απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου