7 δίαιτες για κάθε τύπο γυναίκας: Διάλεξε ποια σου ταιριάζει και χάσε τα κιλά που θέλεις



............










1. Δίαιτα για ζευγάριαΚράτα με να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό. Αν έχετε και οι δύο ανάγκη από δίαιτα, γιατί να μην την προγραμματίσετε παράλληλα; Και την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεσαι θα έχεις και δεν θα χρειαστεί να φτιάχνεις δύο φαγητά κάθε μέρα. Άλλο για σένα που ακολουθείς δίαιται κι άλλο για εκείνον.

Ακολούθησε το πρόγραμμα της Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου Βιργινίας Παπαεμμανουήλ και θα είστε το πιο σέξι ζευγάρι στην παραλία.

2. Το πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με την ηλικία σου

Κάθε ηλικία έχει τις δικές τις ανάγκες σε ό,τι αφορά στη διατροφή. Διαφορετικά λειτουργεί μια γυναίκα 20, 30 και 40 ετών. Βρες το διαιτολόγιο που καλύπτει τις ανάγκες σου και "απάντησε" στις απαιτήσεις του οργανισμού σου με τα κατάλληλα όπλα!

3. Η δίαιτα του πιάτου. Χάσε μέχρι και 4 κιλά σε μία εβδομάδαΚάνε το πιάτο σου τον πιο πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά. Με ένα έξυπνο "καταμερισμό" τροφών θα καταφέρεις να χάσεις εώς και 4 κιλά σε μόλις μία εβδομάδα. (Ανάλογα φυσικά με το βάρος σου).

Super Tip: Το καλύτερο με αυτή τη δίαιτα είναι πως φτιάχνεις μόνη σου το μενού. Διάλεξε όποιο φαγητό θέλεις, αρκεί να κρατήσεις τις σωστές ποσότητες και φυσικά να ακολουθήσεις τις συμβουλές του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά.

4. Working Girl Diet: Μια δίαιτα για τις σύγχρονες γυναίκες
Καλές οι δίαιτες, αλλά με τους ρυθμούς που έχεις καθημερινά, μπορείς να τις ακολουθήσεις; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το οποίο δεν θα χρειάζεται να περνάς ώρες μέσα στην κουζίνα για να ετοιμάσεις τα γεύματά σου.

Αρκεί να προμηθευτείς με τα κατάλληλα υλικά και τα... κατάλληλα τηλέφωνα delivery. Με λίγα λόγια, αυτά που πρέπει να τρως είναι εύκολα και να τα φτιάξεις (και να τα βάλεις στο ταπεράκι σου) και να τα βρεις να τα παραγγείλεις. Your choice...
Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει το κατάλληλο διαιτολόγιο!

5. Η δίαιτα λίγο πριν ανέβεις τα σκαλία της εκκλησίας. Και... βίον ανθόσπαρτον!
Παντρεύεσαι. Θα γίνεις νύφη. Και φυσικά θέλεις να είσαι θεά. Θέλεις να χάσεις κάποια κιλά, θέλεις λαμπερά μαλλιά, φωτεινή επιδερμίδα και γενικώς θέλεις να είσαι εκθαμβωτική.

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόφος Γεωργία Καπώλη σου δίνει το απαραίτητο διαιτολόγιο για να είσαι στο γάμο πιο όμορφη και πιο αδύνατη από ποτέ. Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής 4 εβδομάδων και θα χάσεις έως και 4 κιλά.

6. Η δίαιτα που στοχεύει στο λίπος. Όπου κι αν αυτό βρίσκεται...
Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με το βάρος σου γενικά. Αισθάνεσαι όμως πως η κοιλιά και οι γλουτοί σου έχουν περισσότερο λίπος από όσο θα ήθελες. Με τη δίαιτα αυτή του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου Ιωάννη Σουπιού η διαφορά θα φανεί περισσότερο στα ρούχα σου, παρά στη ζυγαριά. Από τις πρώτες κιόλας μέρες.

7. Παραλία Ώρα Μηδέν - Η αποτοξινωτική δίαιτα που για να χάσεις κιλά λίγο πριν το καλοκαίρι
 Εξασφάλισε για σένα μια δίαιτα 6 ημερών, η οποία υπόσχεται να σε απαλλάξει από 4-5 κιλά. Είναι η δίαιτα-συναγερμός της τελευταίας στιγμής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός εξηγεί πως μια δίατα γρήγορης απώλειας κιλών δεν θα πρέπει να ακολουθείται για παραπάνω από 6 ημέρες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου