Σκύλος δεν φεύγει από τον τάφο του αφεντικού του εδώ και 6 χρόνια





Ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να χωρίσει έναν σκύλο από τον ιδιοκτήτη του, που πέρασε έξι ολόκληρα χρόνια δίπλα στον τάφο του!


Η γυναίκα του ιδιοκτήτη από την Αργεντινή περιγράφει με δάκρυα στα μάτια το συγκλονιστικό περιστατικό.

Ο πιστός σκύλος, ένα γερμανικό Shepherd, που ακούει στο όνομα «Capitan», ήταν το δώρο της κυρίας Guzman στον γιο της για τα 13 του χρόνια. Όμως το σκυλί δέθηκε πιο πολύ με τον πατέρα του παιδιού με τον οποίο από το 2005 ήταν αχώριστοι.

Ο Capitan εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας αμέσως μετά την κηδεία του αφεντικού του, που «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή.

Στην αρχή η σύζυγος και τα παιδιά του τον έψαξαν, όμως πίστεψαν πώς χάθηκε και δεν θα τον ξαναβρούν.

Την επόμενη Κυριακή πήγαν στο νεκροταφείο για το μνημόσυνο και είδαν μπροστά τους τον Capitan!

«Άρχισε να μας γαυγίζει και να γρυλλίζει σαν να κλαίει. Το πιο περίεργο όμως είναι πώς δεν τον είχαμε πάρει ποτέ μαζί μας στο νεκροταφείο και δεν ξέρουμε ακόμα πώς έφτασε εκεί», εξηγεί η γυναίκα.

«Εκείνη την ημέρα επέστρεψε μαζί μας στο σπίτι, όμως έφυγε πριν νυχτώσει, για να επιστρέψει δίπλα του», προσθέτει και συγκινείται.

Συγκινητική είναι και η περιγραφή του φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος θυμάται την πρώτη μέρα που τον είδε: «Μπήκε μέσα και άρχισε να ψάχνει. Μόλις βρήκε τον τάφο του κυρίου Guzman κάθισε εκεί... Το πρωί, όταν ξημερώσει, κάνει βόλτες εδώ γύρω, όμως μετά από κάποια ώρα ξαναγυρνάει και φυλάει τον τάφο του αφεντικού του»...

Έξι χρόνια έχουν περάσει και ο Capitan παραμένει πιστός φύλακας - άγγελος του αφεντικού του...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου