5 πρακτικές συμβουλές για άνετο και ξεκούραστο ταξίδι



Εάν η επαγγελματική σου πορεία απαιτεί
πολλά ταξίδια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό ή ακόμη κι αν είστε φοιτήτριες και πρέπει να πάτε στην πόλη που σπουδάζετε, σας προτείνω χρήσιμα κόλπα, για να χαλαρώνετε, καθώς ταξιδεύετε.
1.Ανασηκώστε τους ώμους και περιστρέφετέ τους προς τα πίσω. Επαναλάβετε αρκετές φορές και μετά αλλάξτε κατεύθυνση, περιστρέφοντας προς τα εμπρός.

2.Με τις φτέρνες στο έδαφος, σηκώστε τα δάχτυλα όσο μπορείτε περισσότερο προς τα πάνω. Κρατήστε για αρκετά δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε.

3.Διπλώστε τα δάχτυλα των χεριών σας προς τα μέσα στην παλάμη σας και μετά τεντώστε προς τα έξω. Επαναλάβετε αρκετές φορές. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα δάχτυλα των ποδιών σας.

4.Περιστρέφετε τους αστραγάλους. Ανασηκώστε ελαφρώς το ένα πόδι. Κάνετε επαναλαμβανόμενες κυκλικές κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση. Συνεχίστε το ίδιο και με το άλλο πόδι.

5.Περιστρέφετε τον αυχένα. Αφήστε το σαγόνι σας να πέσει στο στήθος σας. Μετά αργά και προσεχτικά γυρίστε αρκετές φορές στη φορά των δεικτών του ρολογιού. Το ίδιο κάντε και με αντίθετη φορά.

Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα νιώσετε πιο υγιείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου