Απίστευτο! Προσφέρουν "πονηρές" υπηρεσίες σε γέρους με 3 ευρώ...




Σε επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο νεαρές γυναίκες 
να επισκέπτονται τις νύχτες διαμερίσματα και μπάνγκαλοους μοναχικών, ηλικιωμένων ανδρών κι αντί 3 ευρώ τους προσφέρουν τις
υπηρεσίες τους. 

Ονειρικές στιγμές ζουν Βρετανοί συνταξιούχοι στο Νότιο Γιορκσάιρ, όταν βλέπουν τις όμορφες κοπέλες να τους υπόσχονται μοναδικά βράδια με τόσο μικρό αντίτιμο. Οι περισσότεροι λένε πως ψάχνουν τις τσέπες τους να δουν αν τους περισσεύουν οι 2,5 λίρες από τις συντάξεις τους, ώστε να είναι έτοιμοι μόλις τους χτυπήσουν την πόρτα. «Είναι σαν να ήρθαν ξαφνικά τα γενέθλια όλων μας» ανέφερε στη Mirror ένας από τους συνταξιούχους που αδημονεί για να βιώσει τη μοιραία νύχτα. 

Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο φαίνεται. Η αστυνομία ανησυχεί ότι οι κοπέλες επισκέπτονται τους μόνους και ηλικιωμένους άνδρες στοχοποιώντας τους για μία μελλοντική διάρρηξη και ληστεία. Περιπολίες χτενίζουν κάθε βράδυ την περιοχή, ώστε να απομακρύνουν τις νυχτερινές επισκέπτριες, καθώς οι ένοικοι των διαμερισμάτων διαμαρτύρονται ότι τίθεται σε κίνδυνο οι ασφάλεια όλων τους κι όχι μόνο των ανδρών. «Μου χτύπησε μία κοπέλα την πόρτα κι όταν είδε ότι ήμουν γυναίκα, μου είπε "συγγνώμη, έκανα λάθος το διαμέρισμα" κι έφυγε» τόνισε ένοικος που εξέφρασε την ανησυχία της για τα βραδινά ραντεβού.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου