10 + 1 πράγματα που απαγορεύονται την πρώτη νύχτα μαζί του




Τον έχετε δει, σας αρέσει, βγήκατε,
ξαναβγήκατε και ήρθε η μεγάλη στιγμή να κάνετε πρώτη φορά sex με το αντικείμενο του πόθου σας. 

Αν λοιπόν έχετε στο μυαλό σας η σχέση αυτή να προχωρήσει και σε κάτι παραπάνω και ότι δεν πρόκειται να είναι σχέση της μιας βραδιάς, κοινώς ξεπέτα, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε και κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία και θα πρέπει να αποφύγετε. Γιατί μπορεί να θεωρούμε τους άντρες σχετικά απλούς σε σχέση με εμάς, όταν όμως τίθενται ζητήματα κρεβατιού, μπορεί να γίνουν πιο πολύπλοκοι και από την αστροφυσική!

1. Μην τα δώσετε όλα με την πρώτη: Ναι γνωρίζουμε ότι είστε καταπληκτική στο sex και ότι άνετα θα μπορούσατε να παίξετε σε ταινίες πορνό. Επίσης γνωρίζουμε ότι είστε απελευθερωμένη γιατί έτσι πρέπει να είναι η σύγχρονη γυναίκα, και καλά κάνετε. Όμως, την πρώτη φορά είναι προτιμότερο να μείνετε στα βασικά, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, αφενός ο παρτενέρ σας να αισθανθεί μειονεκτικά και ότι χάνει το πάνω χέρι, και αφετέρου να σας κάνει την εύλογη ερώτηση με πόσους άντρες έχετε πάει… Προσοχή, αν δεν απαντήσετε, πολύ πιθανό να θεωρήσει ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος!

2. Μην μιλάτε για πρώην: Όταν ο άντρας λέει ότι δε θέλει να ξέρει για προηγούμενες σχέσεις σας, απλώς μπλοφάρει. Γνωρίζει ότι δεν είστε αγνή και ανέγγιχτη και άρα υποθέτει ότι έχουν περάσει καποιοι άντρες από τη ζωή σας. Ωστόσο, δε χρειάζεται να του απαριθμήσετε ακόμα και τα one night stands σας. Μιλήστε του απλά για την μεγάλη σας σχέση ή τον μεγάλο σας έρωτα και μέχρι εκεί.

3. Να είστε άνετη: Και όταν λέμε άνετη, δεν εννοούμε την άνεση της μιας πορνοστάρ. Πολύ απλά, χαμογελάστε, μιλήστε και αφήστε το κορμί σας να χαλαρώσει. Αν είστε αγχωμένη, όσο και να προσπαθήσετε να το κρύψετε, θα γίνει αντιληπτό.

4. Μην το παίξετε αρχηγός: Έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να κερδίσετε το πάνω χέρι. Την πρώτη φορά, αφήστε αυτόν να κάνει κουμάντο. Είναι και θέμα εγωισμού…

5. Τι γίνεται με το στοματικό; Υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις σχετικά με το στοματικό sex την πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι, ότι σύμφωνα με ειδικούς, την πρώτη φορά η γυναίκα θα πρέπει να πάρει περισσότερα από όσα θα δώσει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάθεστε σαν αγελάδα που κοιτάει το τρένο αλλά καλό θα ήταν να φανείτε λίγο πιο ντροπαλή από όσο είστε στην πραγματικότητα. Δείξτε του ότι σας αρέσει και σας ερεθίζει, αλλά δε χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα με την μία. Αφήστε αυτόν να σας βγάλει τις κρυφές πτυχές του… χαρακτήρα σας!

6. Μην μένετε σιωπηλές: Δε χρειάζεται φυσικά να μιλήσετε για την οικονομική κρίση, που μπορεί να είναι αστείο αλλά απαγορευτικό την πρώτη φορά, ούτε φυσικά και να τον ρωτάτε αν του αρέσετε. Περιοριστείτε σε κάποια κοπλιμέντα σχετικά με το πόσο καλή δουλειά κάνει… Απλά και αποδοτικά!

7. Μην γελάσετε: Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι άντρες είναι ιδιαιτέρως ανασφαλείς. Αν γελάσετε, πολύ πιθανό να νομίζει ότι κοροιδεύετε το σώμα του ή ακόμα χειρότερα το μέγεθος του πέους του…

8. Μη χρησιμοποιήσετε sex toys: Ακόμα και αν ξέρετε ότι θα του αρέσει, και σε ποιον δε θα άρεσε άλλωστε, όλα έρχονται στην ώρα τους. Τα sex toys είναι λίγο προχωρημένα την πρώτη φορά. Κρατήστε τα για αργότερα…

9. Να είστε τρυφερή: Μπορεί ο πόνος να είναι αφροδισιακός, αλλά δε χρειάζεται από την πρώτη φορά να καταλήξετε στο ΚΑΤ. Να είστε τρυφερή μαζί του και σε περίπτωση που δεν είναι αυτός, μπορείτε απλά να του το πείτε. Αν δηλαδή σας προκαλεί πόνο κι εσείς περιορίζεστε μόνο στους γνωστούς χαρακτηριστικούς ήχους, μπορεί αυτός να νομίζει ότι σας αρέσει, και απλά να εντείνει τις προσπάθειές του.

10. Προσωπική υγιεινή: Μην ακούτε τους άντρες που λένε ότι τους ανάβει η μυρωδιά της γυναίκας. Τους ανάβει η μυρωδιά καθαριότητας της γυναίκας. Μην διανοηθείτε να κάνετε sex αν πρώτα δεν έχετε κάνει μπάνιο. Σε περίπτωση που το αμελήσετε, μην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας παίρνει τηλέφωνο…

11. Και τέλος… Ό, τι και να γίνει, να είστε απλά ο εαυτός σας… Δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα!

Πηγή: queen.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου