Η πιο μικρή αλλά πρακτική κουζίνα

Perierga.gr - Η πιο μικρή αλλά πρακτική κουζίναΔεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να έχουν ένα ευρλυχωρο και άνετο σπίτι. Κάποιοι προτιμούν να εκμεταλλευτούν τα λίγα τετραγωνικά που τους αναλογούν για να δημιουργήσουν το χώρο που τους ταιριάζει συρρικνώνοντας τους υπόλοιπους χώρους. Μία τολμηρή πρόταση είναι η μη ύπαρξη κουζίνας!!!
Στην περίπτωσή μας η κουζίνα μετατράπηκε σε μια κομψή ντουλάπα στο σαλόνι, πλήρως λειτουργική αλλά καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο...

Huacachina, η όαση της Αμερικής


Huacachina, η όαση της Αμερικής

Πραγματικός φίλος

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα πτυχία

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα πτυχία
Η οργάνωση China World Records Association αποφάσισε να απονείμει στον Zhou, τον τίτλο του «ανθρώπου με τα περισσότερα διπλώματα στον κόσμο». Κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων έντονης μελέτης, ο 53 χρονών Zhou απόκτησε συνολικά εννέα διπλώματα, συμπεριλαμβανομένων τριών διδακτορικών διπλωμάτων και δύο μεταπτυχιακών.

Κατευθείαν για το NBA

Fast & Furious 5: Bicycle Drift

Οι γρηγορότεροι στον κόσμο

Εκπληκτικά tattoo

Εκπληκτικά tattoo

Δημιουργική διαφήμιση

Μια αταίριαστη φιλία


Μια αταίριαστη φιλία 
Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης. «Ο Arnold Pointer ένας επαγγελματίας ψαράς από την νότιο Αυστραλία απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία που είχε παγιδευτεί στα δίχτια του.

Τώρα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα όπως λέει..:

Τα γονίδια υπεύθυνα για... τις σεξουαλικά άτακτες γυναίκες!!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας διαπίστωσαν πως γυναίκες που εμφάνιζαν περισσότερη ποικιλομορφία σε μια ομάδα γονιδίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ξεκάθαρα: Όσο πιο ποικίλα είναι τα συγκεκριμένα γονίδια, τόσο...

VIDEO: Ποιος Μέσι και ποιος Ρονάλντο;

Δείτε το βίντεο και ειδικά το φινάλε του...
Δείτε το video:

Εγκαταλείπουν το Facebook

Με στόχο να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για την οργάνωση "Keep a Child Alive" διάσημοι χρήστες του Facebook και του Twiiter, αδρανοποιούν τους λογαριασμούς τους. Θα επιστρέψουν όταν επιτευχθεί ο στόχος
Ο ένας μετά τον άλλο, μια σειρά από διασημότητες εγκαταλείπουν τα κοινωνικά δίκτυα όχι επειδή βαρέθηκαν αλλά για να συμβάλλουν σε έναν καλό σκοπό.

Και η Ζέτα δεν έχει κάνει one night stand

Φαίνεται ότι έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα οι διάσημες κυρίες της τηλεόρασης να δηλώνουν ότι δεν έχουν κάνει one night stand. Σειρά είχε αυτήν την εβδομάδα η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια.
''Δεν έχω κάνει. Δεν μου γεννήθηκε στον εγκέφαλο τέτοια ανάγκη. Αν είχα την επιθυμία θα το έκανα και δεν θα με εμπόδιζε κάτι να το τολμήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί

“Απάτη” το φιλί γυναίκας με γυναίκα!

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη φαντασίωση των συντρόφων τους, είναι να φιληθούν με μία άλλη γυναίκα! Όμως, μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, κατέρριψε τα στερεότυπα και έδειξε το ακριβώς αντίθετο!

Topless υφυπουργός, αριστοκρατικό παρκέ και sexy γόβες

Ποια νέα ξανθιά υφυπουργός έβαλε να ξηλώσουν το πάτωμα του υπουργείου και να βάλουν αριστοκρατικό παρκέ αξίας 7.000€ για να περπατάνε οι ψηλοτάκουνες γόβες της;
Περίπου δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα αποφάσισε να βάλει για λίγο στην άκρη τις «μικρότητες» του μνημονίου και να ασχοληθεί με το πάτωμα του

Σε ροζ DVD και η Πετρούλα!

Ποια είναι η επόμενη ξανθιά που θα γυρίσει ροζ DVD; Η Πετρούλα Κωστίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες , πριν λίγο, ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε ήδη βρει την επόμενη μούσα του.

Ασθένειες φοιτητών (Φοιτητική Παθολογία)





Κάθε φοιτητής (και όχι μόνο) πρέπει να γνωρίζει την Φοιτητικά Παθολογία… Μην το χάσετε!

Οι μεγαλύτερες ήττες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια



Ένα αφιέρωμα στις πιο οδυνηρές ήττες ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Παιχνίδια που ξυπνάνε άσχημες και εφιαλτικές μνήμες σε όλους τους φιλάθλους της χώρας μας. Σας παραθέτουμε μια λίστα με τις βαρύτερες ήττες που έχουν υποστεί οι ελληνικοί σύλλογοι από τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς την τελευταια δεκαπενταετία στο πλαίσιο όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πολλές από αυτές έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες μέσα μας, οσα χρόνια και να πέρασαν. Αναλυτικά:

Τα καλύτερα fail του 2010 (Μέρος 1ο)





Τα καλύτερα fail του 2010 (Μέρος 1ο) Video...

Τηλέφωνο της χρονιάς το HTC-Desire video





Νικητής στο T3 Gadget Awards 2010 βγήκε το Desire της HTC μετά από σκληρή μάχη αφού είναι από τα πιο ολοκληρωμένα smartphones που κυκλοφορούν. Σε ανταγωνιστική τιμή, Android λειτουργικό, amoled οθόνη, 1Ghz επεξεργαστή, με δυνατό χαρτί το Market που γίνεται διαρκώς πλουσιότερο και το Sense το HTC Desire βγήκε πρώτο νικώντας το iPhone και παρόλο που δεν είναι τέλειο κατάφερε να νικήσει στα σημεία κατά κοινή ομολογία.

Πολιτικός πρόσφυγας ζητα αλλαγή φύλου με έξοδα του Κρατους!


image



Σε εκκρεμότητα παραμένει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο αίτημα Ιρανού πολιτικού πρόσφυγα στην Κύπρο, όπως το κράτος του καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση…

Το ασύρματο δίκτυο "σκοτώνει" τα δέντρα

Η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) αποδεικνύεται ιδιαιτέρως επιβλαβής για τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό, προκαλώντας μάλιστα ανωμαλίες στην ανάπτυξη τους.

Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος!

Είναι απίστευτο αλλά συνέβη στην Βρετανία. Μια 25χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς μια γυναίκα που έχει ξαναγίνει μάνα –άρα είχε ανάλογη εμπειρία -δεν είχε αντιληφθεί ότι ο πελαργός της χτυπούσε για δεύτερη φορά την πόρτα.

Google Street View: Γυναίκα γεννάει στο δρόμο

Google Street View: Γυναίκα γεννάει στο δρόμοΚάμερα της υπηρεσίας Street View της Google κατέγραψε τη γέννηση ενός μωρού σε πεζοδρόμιο του Βερολίνου!

'Εργα τέχνης από πάγο - Απίστευτες φωτογραφίες!

Μια ολόκληρη πόλη από πάγο η οποία φωτίζεται και τη νύχτα έφτιαξαν στο Χάρμπιν της Κίνας. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Οι θερμοκρασίες εκεί δεν ξεπερνούν τους 40 βαθμούς υπο το μηδέν και έτσι τα γλυπτά από πάγο δεν λιώνουν ποτε και οι κάτοικοι κάθε χρόνο συναγωνίζονται στο ετήσιο φεστιβάλ. Το Χάρμπιν είναι 450 χιλιόμετρα στην κινεζική Μαντζουρία και βορειοδυτικά του Βλαδιβοστόκ.

Η επανασταση του '21 .. από τουρκικής πλευράς




Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν μια τραυματική εμπειρία και η ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους ένα σοκ για τους ιθύνοντες του oθωμανικού κράτους. Μέχρι τότε και ειδικά ξεκινώντας από τον 18ο αιώνα η αυτοκρατορία έχανε εδάφη, αλλά μόνο έπειτα από στρατιωτικές ήττες απέναντι σε εχθρικά γειτονικά κράτη, όπως Αυστρία, Ρωσία και Περσία. Το «21» ήταν μια άλλη περίπτωση: είχαν επαναστατήσει για πρώτη φορά, και μάλιστα με επιτυχία, οι υπήκοοι του κράτους.

Το νερό μπορεί και να παχαίνει!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσες κυρίες κατά τη διάρκεια της δίαιτάς τους πίνουν ατέλειωτες ποσότητες νερού προκειμένου να προσφέρουν καλύτερη αποτοξίνωση στον οργανισμό τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, και το μέχρι τώρα «αθώο» νερό μπορεί να γίνει ισχυρός σύμμαχος του λίπους.

Οι ελέφαντες... είναι τετρακίνητοι

Oι ελέφαντες κινούνται σαν όχημα 4x4, χρησιμοποιώντας και τα τέσσερα πόδια τόσο για να επιταχύνουν όσο και για να φρενάρουν, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώα που κινούνται είτε με τα εμπρός είτε με τα πίσω άκρα.

Το όργιο των 250 ζευγαριών στην Ιαπωνία


Μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στη "χώρα του ανατέλλοντος ηλίου", την Ιαπωνία κάλεσε απλό κόσμο να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο... σεξουαλικό όργιο όλων των εποχών.... Οι 500 θέσεις

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της με το αμόρε

Η Ζέτα οσαν άλογο ξεχύνεται απο το κάρο
Η Ζέτα είχε γενέθλια και πήγε να τα γιορτάσει, χωρίς το κουνέλι της αλλά με το αγόρι της, ο οποίος είχε και αυτός γενέθλια –μοίρα, παιχνίδια που παίζεις. Και όταν το Ζετάκι γιορτάζει, το ρίχνει έξω, το καίει ρε παιδάκι μου. Φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα -όταν λέμε λίγα, πιο λίγα δεν γίνεται- και γλείφει τα δάχτυλάκια της από ευχαρίστηση.

Με διαφορά πλαστικού στήθους


Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βουδαπέστη και στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Plastic 2010.
Για να λάβει κάποια κοπέλα στον διαγωνισμό πρέπει να0

Ελιξίριο μακροζωίας τα πορτοκαλί και «σκούρα» λαχανικά ,




ΛΟΝΔΙΝΟ. Ερευνητές στις ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση των λαχανικών πορτοκαλί και σκουροπράσινου χρώματος ενισχύει σημαντικά την υγεία του ανθρώπου. Επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και

Τα σύμβολα της παιδοφιλίας




Σύμφωνα με αναφορά του F.B.I. (αριθμός εγγράφου FBI-Q-2200-005-06, HRWC CAC-VI.A.5.), οι ανά τον κόσμο παιδόφιλοι έχουν εφεύρει έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας, έτσι ώστε να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, δηλώνοντας μάλιστα και τις -αρρωστημένες- ερωτικές προτιμήσεις τους.

12 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για τη γυναίκα



Αν ήξερες τα 12 παρακάτω πράγματα, η ζωή των γυναικών (και βασικά η δική σου) θα γινόταν πολύ πιο εύκολη. Για αυτό πάρε στυλό, κράτα σημειώσεις και την επόμενη φορά που σου τύχει κάτι ανάλογο, θα ξέρεις ποια είναι η (γυναικεία) αλήθεια!

Μικρές αλήθειες





-Χτυπάει το τηλέφωνο και σε ξυπνάει, αλλά για κάποιον λόγο θες να κάνεις τον συνομιλητή να νομίζει ότι δεν κοιμόσουν, οπότε επιστρατεύεις όλη την ενέργειά σου και μιλάς υπερβολικά δυνατά και καθαρά, και καταλήγεις να ακούγεσαι σαν ηλίθιος.
...

Oι 10 πιο παράξενες παθήσεις του κόσμου





Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο όπου καταγράφονται οι πιο παράξενες, ασυνήθιστες και περίεργες παθήσεις που έχουν καταγραφεί ποτέ στον κόσμο!

Βίωσε επιθανάτια εμπειρία τη στιγμή που γεννούσε !




"Η εμπειρία κοντά στο θάνατο είναι πολύ σημαντική". Έχουμε ακούσει αρκετούς τολμηρούς γιατρούς τα τελευταία χρόνια να λένε αυτή τη φράση κάνοντας πολλούς από εμάς να απορούμε. Τι το σημαντικό κρύβει μία επιθανάτια εμπειρία; Τα λόγια όμως αυτά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ακούγονται από μία έγκυο γυναίκα!


Γυμνή στην Ελλάδα η σωσίας του... Σβαϊνστάινγκερ!


Μια απίστευτη καρποστάλ ανακάλυψε Γερμανίδα δημοσιογράφος στην Ιθάκη στην οποία πρωταγωνιστεί ο θηλυκός...

Πως να καταλάβεις ότι υποκρίνεται στο ... sex ! no 2


Μάθε πότε τα «αχ, βαχ» της είναι αληθινός οργασμός και πότε θέτει υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας!

Ο Hugh Hefner και τα Χρυσά Εισιτήρια για το Playboy Mansion


Η επιχείρηση του Hugh Hefner, Playboy Enterprises, δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της σκέφτηκε έναν τρόπο για να της δώσει νέα ώθηση.

Είναι ο καφές καλός για την υγεία μας;


Όπως για κάθε απόλαυση στη ζωή μας έτσι και για τον καφέ υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.
Τελικά ο καφές είναι ένα ρόφημα το οποίο μας ωφελεί ή είναι επικίνδυνος για την υγεία μας; Μπορούμε να απολαύσουμε την καθημερινή μας συνήθεια άφοβα ή με τύψεις και ενοχές...

Sex χωρίς δέσμευση ... Η νέα μόδα !


Είναι μεσάνυχτα και το μπαρ όπου να’ ναι κλείνει αλλά δε θέλετε να πάτε σπίτι με μια γυναίκα που γνωρίσατε πριν από λίγα λεπτά γιατί δε σας κάνει κλικ. Αντ’ αυτού προτιμάτε να στείλετε ένα μήνυμα σε μια φίλη από τα παλιά......

Κάντε το τηλέφωνο σας πολυεργαλείο



Έχετε σκεφτεί πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε με ένα κινητό τηλέφωνο; Μη βιαστείτε να απαντήσετε γιατί ο μαγικός κόσμος του software έχει διαφορετική άποψη.

10 πράγματα που μειώνουν τη γονιμότητα



Από τη χρήση στεροειδών αναβολικών μέχρι τα ζεστά λουτρά τo Troctikocy αποκαλύπτει την πραγματικότητα σχετικά με τους παράγοντες που προκαλούν μείωση της γονιμότητας.




Είστε πιο έξυπνοι από έναν χιμπατζή;





Στα κάγκελα του κλουβιού ενός χιμπατζή, δένεται ένας διάφανος σωλήνας, μέσα στον οποίο έχουν βάλει τροφή. Ο σωλήνας όμως είναι τόσο στενός, ώστε να μην χωράει το χέρι του χιμπατζή και να πιάσει την τροφή.

Εσείς πως θα βγάζατε την τροφή, μέσα απ’ τον σωλήνα, χωρίς να τον λύσετε από τα κάγκελα; Σκεφτείτε το λίγο, πριν δείτε το βίντεο.

Αποκωδικοποιώντας τα ερωτικά μας όνειρα



Καταρχήν, σημασία έχει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα ερωτικά όνειρα μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα, ανάλογα με το άτομο που τα βλέπει και τις συνθήκες ζωής του. Σε κάθε περίπτωση, τα ερωτικά μας όνειρα, όσο περίεργα ή ανάρμοστα κι αν μας φαίνονται, είναι άκρως φυσιολογικά, όπως λένε οι ψυχίατροι. Ας τα αποκωδικοποιήσουμε λοιπόν :


Τα δήθεν κελεπούρια που πρέπει να προσέξεις



Στη ζωή σου και από τότε που ξεκίνησε να βγαίνεις με αγοράκια, βρέθηκες μπροστά σε άντρες ακατάλληλους, άντρες δύστροπους, άντρες που θα ευχόσουν να μην έχεις γνωρίσει. Κι όμως, επειδή θα συναντήσεις και άλλα αρσενικά που φαινομενικά θα μοιάζουν με κελεπούρια, πρόσεξε μην την πατήσεις. Ποιοί είναι οι άντρες που μοιάζουν ιδανικοί αλλά στην πραγματικότητα καθόλου έτσι δεν έχουν τα πράγματα; Ιδού!

Όλη η αλήθεια για το 666







Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική. Ο γραμμωτός κώδικας, δηλαδή ο bar code, δηλαδή το ηλεκτρονικό φακέλωμα, δηλαδή το ηλεκτρονικό σφράγισμα του αντίχριστου, δηλαδή ο 666. Το κακό είναι οτι εν ετη 2010, ενω η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να δημιουργήσει διαστημικό σταθμό , στην Ελλαδα, την χώρα που γέννησε την λογική και την ορθή σκέψη, έχουμε αρχίσει πάλι να πιστεύουμε σε φαντάσματα και φανατισμούς του μεσαίωνα.

Η απομυθοποίηση της γυναίκας με το κινητό του 1928





Πολλοί πρότειναν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κρατάει ένα πρώιμο ηλεκτρικό βοήθημα ακοής (όπως αυτό της Siemens), αλλά ο Jeremy Hsu από LiveScience βρήκε την τρομπέτα αυτί παραπάνω, που χρησιμοποιείται από τα μέσα έως τα τέλη του 19ου αιώνα. Μια τρομπέτα αυτί, θα ήταν πιο προσιτή στο κοινό, και διατίθεται σε αμέτρητες μορφές, όπως είναι ίσως αυτό που κρατούσε η γυναίκα .


Όλη η ζωή ενός ανθρώπου στο Facebook





O Maxime Luere αποφάσισε να φτιάξει ένα πρωτότυπο video με την ζωή ενός φανταστικού ανθρώπου, με το όνομα Alex Droner. Ξεκινάει κάνοντας ένα απλό signup στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει κάνοντας αρκετούς φίλους. Το video είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς μέσω του Alex Droner μπορεί ο καθένας να συγκρίνει την δραστηριότητα του στο Facebook.

Ρασπούτιν - Ο πανούργος καλόγερος





Ο Ντοστογιέφσκι είχε πει γι’ αυτόν ότι είναι ένας άνθρωπος που σου παίρνει τη βούληση και την ψυχή και σου τις κάνει δικές του.

Οι 6 καλύτερες πηγές για δωρεάν Freeware Download




Η καλή είδηση είναι, πως, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες software developers που δίνουν καθημερινά προγράμματα δωρεάν, τα οποία όμως κάνουν ακριβώς και ότι κάνουν τα αντίστοιχα επι πληρωμή προγράμματα. Ξεχώρισα τις 5 καλύτερες πηγές (και μια [η 6η] για κινητά τηλέφωνα) για download freeware προγραμμάτων, δείτε τις.

Σχολιάζοντας τους πολιτικούς μας...




Κώστας Καραμανλής: Κότα λυράτη. Ο «σκληρός» που τον έλεγαν Βιτάμ. Ο εθνικός ανάξιος.

Αντώνης Σαμαράς: Άχρωμος, άοσμος, άγευστος. Μας τα ‘παν κι άλλοι. Next please…

Η νέα φάρσα του Remi Gaillard





Ο Γάλλος φαρσέρ πλησίασε έναν άγνωστο, αργά τη νύχτα σ’ ένα άδειο πάρκινγκ, άνοιξε τη βαλίτσα και του πρόσφερε ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη ζητώντας του «την συμφωνημένη αμοιβή»! Οι σκηνές που ακολούθησαν, δεν μπορούν να περιγραφούν…

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου