Τα "ερωτικά καβγαδάκια" των ζωδίων

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνεται η σχέση μας πολύ εκρηκτική», όπως λεει και ο στίχος γνωστού τραγουδιού! Για ποιους λόγους τσακώνεται συνήθως κάθε ζώδιο μέσα στη σχέση του; Αργούν να του περάσουν τα νεύρα; Πώς θα τον ηρεμήσετε;.. Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να έχουν τα καβγαδάκια σας... happy end!  

 

ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)


Τα ερωτικά καβγαδάκια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τον Κριό, αφού είναι ο πιο εύθικτος ερωτικός σύντροφος του ζωδιακού.  Είναι τόσο αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος, που θα πιαστεί από λεπτομέρειες για να ξεσπάσει τα νεύρα της ημέρας! Πολύ συχνά μπορεί να καβγαδίσεις μαζί του χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά μπορεί να έχει τα νεύρα του με κάτι άλλο που μπορεί να πάρει και εσένα η μπάλα!... Η πιο συνηθισμένη αιτία ενός ερωτικού καβγά είναι αν θελήσεις να πάρεις πρωτοβουλία για κάποιο θέμα που αφορά τη σχέση σας και δεν ρωτήσεις την άποψη του! Ο Κριός θέλει πάντα αυτός να παίρνει τις οριστικές αποφάσεις, γι αυτό μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς ή να τον αναγκάσεις να σε ακολουθήσει σε κάτι που το έχεις αποφασίσει μόνο εσύ ...γιατί τότε θα δεις το Κριάρι να ωρύεται! Ένας ακόμα λόγος για να βγάλεις τον Κριό έξω από τα ρούχα του ...είναι αν προσπαθήσεις να καταπατήσεις την ελευθερία του και κάνεις γκρίνιες και ζήλιες, επειδή θέλει κάποια βράδια να βγαίνει με την παρέα του. Να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι ο Κριός δεν μπαίνει σε καλούπια ...και θέλει να αισθάνεται ελευθερία.
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν καβγά μαζί του, είναι να τον αφήσεις να ξεσπάσει και όταν έχει ηρεμήσει πλησίασε τον και με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό σου, δείξε του πόσο σημαντικός είναι για εσένα.


ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου)


Δεν σου αρέσουν τα καβγαδάκια; Θέλεις μία ήρεμη ερωτική σχέση, χωρίς εντάσεις και νεύρα; Τότε μαζί με τον Ταύρο θα βιώσεις την πλήρη ευτυχία.
Ο Ταύρος αποφεύγει τους καβγάδες, δεν του αρέσει να τσακώνεται με το ταίρι του και κάνει τα πάντα για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα. Το πιο πιθανό είναι στη σχέση σας να προκύπτουν τα καβγαδάκια από την δική σου πλευρά...και να τσακώνεσαι χωρίς ανταπόκριση ...! Παρόλο που φαίνεται πως είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, έχει το ιδίωμα να συσσωρεύει όλα τα νεύρα του και τα παράπονά του και όταν ξεχειλίσει το ποτήρι ...τότε γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο!!! Εάν θέλεις να αποφύγεις τους καβγάδες με έναν Ταύρο, τότε θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντί του. Δεν μπορεί να δεχτεί το ψέμα ή την κοροϊδία και έστω και αν σου δώσει δεύτερη ευκαιρία...θα πρέπει από την αρχή να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αν διαταράξεις την σταθερότητα στη σχέση σας με κάποιο τρόπο, σίγουρα θα του κακοφανεί, μπορεί να μην κάνει τον καβγά του από την αρχή ....αλλά αν συνεχίσεις να του προκαλείς αβεβαιότητα τότε ...θα πάψει πλέον να είναι ήρεμος. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις τον καβγά με τον Ταύρο...γιατί έχει τέτοιο μεγάλο πείσμα που δεν θα βάζει νερό στο κρασί του ... για να τα ξαναβρείτε. Αν όμως έγιναν έτσι τα πράγματα και τσακώθηκες μαζί του ...χαλάρωσε, μην τραβάς και εσύ το σκοινί και άφησέ τον μερικές μέρες να ηρεμήσει και να το ξανασκεφτεί.



ΔΙΔΥΜΟΣ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)




Τα ερωτικά καβγαδάκια με ένα Δίδυμο είναι υπόθεση ρουτίνας...αφού κατά βάθος του αρέσουν πολύ οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις! Μην το πάρεις και τόσο κατάκαρδα αν τσακωθείς μαζί του, γιατί ο Δίδυμος θα έχει ξεχάσει πολύ σύντομα ακόμα και την αιτία του καβγά σας. Οι περισσότεροι λόγοι των ερωτικών καβγάδων σας θα είναι ανόητοι και θα αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας. Μετά από μία πολύ κουραστική μέρα, ο Δίδυμος μπορεί να έχει τη διάθεση να βγείτε για ένα βραδινό ξεφάντωμα παρέα με φίλους ..και εσύ να προτιμάς να χουχουλιάσετε αγκαλιασμένοι στο σπίτι. Μπορεί να μην έχεις διάθεση για πολλές κουβέντες...και τον Δίδυμο να τον πιάσει η ακατάπαυστη φλυαρία του...Ο πιο σοβαρός λόγος καβγάδων μεταξύ σας μπορεί αν είναι η διάθεσή του να νιώθει ότι δεν έχετε κάποια δέσμευση και ότι έχει την ελευθερία να κάνει ότι θέλει ...και όποτε το θέλει! Ο Δίδυμος θέλει να βγει με τους φίλους του, να φλερτάρει, να κάνει διακοπές το καλοκαίρι μόνος του ...και τον πιάνει πανικός όταν το ταίρι του θελήσει να του καταπατήσει την ανεξαρτησία του. Στους τσακωμούς σου με έναν Δίδυμο, θα καταλάβεις ότι «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, μα κόκαλα τσακίζει», χρησιμοποιεί ισχυρά επιχειρήματα και φέρνει πάντα τον καβγά εκεί που θέλει. Ακόμα και δίκιο να έχεις, θα σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ έχεις φταίξει. Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά καβγαδάκια με τον Δίδυμο, τότε προσπάθησε με το χιούμορ σου να χαλαρώσεις λίγο το κλίμα...και πρότεινέ του να βγείτε μία βόλτα για να ξεσκάσετε. Προσοχή όμως... τα πολύ συχνά καβγαδάκια κάνουν τον Δίδυμο να βαριέται πολύ εύκολα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ακόμα και να θέλεις να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια με έναν Καρκίνο, σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις...αφού είναι τόσο παρεξηγιάρης και ευαίσθητος ...που με την γκρίνια του προκαλεί τσακωμούς. Οι καβγάδες σας θα σου θυμίσουν σίγουρα κάποια παλιά ταινία του ελληνικού κινηματογράφου, αφού θα έχουν κλάματα, υστερίες και υπερβολικά ξεσπάσματα! Ο πιο συνηθισμένος λόγος που ένας Καρκίνος τσακώνεται είναι οι ανασφάλειές του. Πολύ συχνά γκρινιάζει γιατί νιώθει ότι ο σύντροφός του τον παραμελεί και ότι δεν τον αγαπά όπως πρώτα. Η γκρίνια δεν αργεί να γίνει καβγάς ...και ο Καρκίνος να  θυμάται και να ξεσπάει και για παραπτώματα που είχαν γίνει στο παρελθόν και που εσύ πλέον τα είχες ξεχάσει! Ο Καρκίνος είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος, με πολλές συναισθηματικές εναλλαγές. Εκεί που τον βλέπεις ευτυχισμένο, εκεί μπορεί να μουτρώσει και να έχει τα νεύρα του. Μην δίνεις σημασία στις μικρές καθημερινές σας διαφορές και προσπάθησε να μην τραβάς στα άκρα τους καβγάδες σας, γιατί πληγώνεται περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Φρόντισε να τον πλησιάσεις, να τον ηρεμήσεις, να του πεις μια γλυκιά κουβέντα και να του επιβεβαιώσεις την αγάπη σου. Προσοχή όμως στα παραπτώματά σου που μπορεί να οδηγήσουν σε «Ομηρικούς καβγάδες» γιατί έστω και αν δώσει δεύτερη ευκαιρία. ποτέ δεν θα σε συγχωρέσει!


ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)




Αν ο σύντροφός σου είναι Λέοντας, τότε σίγουρα έχεις διαπιστώσει ότι έχεις να κάνεις με έναν πολύ εγωκεντρικό άνθρωπο, που θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αρπάζεται εύκολα και δείχνει τα συναισθήματά του με ένταση και πάθος. Τα περισσότερα ερωτικά καβγαδάκια σας  είναι έντονα και δεν αποκλείεται να σας ακούσει όλη η πολυκατοικία – για να μην πω καλύτερα όλο το οικοδομικό τετράγωνο - όμως τα νεύρα του περνάνε πάρα πολύ γρήγορα ...και σύντομα το λιονταράκι γουργουρίζει με νάζι και ερωτισμό στην αγκαλιά σου! Εσύ ωστόσο θέλεις να αποφύγεις τους καβγάδες μαζί του; Τότε θα πρέπει να τον θαυμάζεις διαρκώς, να επιβραβεύεις συνέχεια όσα κάνει για σένα και τη σχέση σας και να του δείχνεις κάθε στιγμή πόσο σημαντικός είναι για σένα. Ένας καβγάς είναι σίγουρο ότι θα προκύψει αν τον προσβάλεις μπροστά σε τρίτους, αν τον μειώσεις ή του μιλήσεις απότομα και άσχημα ή ακόμα χειρότερα αν τον συγκρίνεις με προηγούμενες σχέσεις σου. Αν γοητευτείς από κάποιο άλλο άτομο - έστω και σε φιλικό επίπεδο - θα δεις το λιονταράκι να αγριεύει... έτοιμο να σου χιμήξει! Ενώ αν ξεχάσεις τη γιορτή του , τα γενέθλιά του ή την επέτειο σας...τότε θα πρέπει να φορέσεις ωτοασπίδες για να αντέξεις τις φωνές του!  Μην του πας κόντρα και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά όταν καβγαδίζετε, προτίμησε να τον χειριστείς με τακτ και διπλωματία για να τον φέρεις στα νερά σου. Εξάλλου ξέρεις καλά ότι αν του δείξεις πόσο απαραίτητος σου είναι ...τότε του περνάνε τα νεύρα στη στιγμή!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)


Αντέχεις την καθημερινή μουρμούρα και την κτητική συμπεριφορά; Αν ναι, τότε θα συνηθίσεις τα ερωτικά καβγαδάκια με τον Παρθένο, αφού θα είναι το αλατοπίπερο της καθημερινότητάς σας. Είναι πολύ απαιτητικός σύντροφος και αρκετές στιγμές κουράζει με την σκληρή κριτική που ασκεί. Σε όλους τους τομείς της ζωής του απαιτεί τάξη, οργάνωση και συνέπεια...αν θέλεις λοιπόν να τα πηγαίνεις καλά μαζί του και να αποφεύγεις τα καβγαδάκια ...θα πρέπει αυτές τις 3 λεξούλες να τις έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και να της τηρείς κάθε ώρα και στιγμή, για να μην βρίσκεσαι σε μπελάδες.Ζείτε μαζί και ευθύνεσαι για την αταξία του σπιτιού; Πήρες ένα προσωπικό του αντικείμενο και δεν το επέστρεψες στην θέση που το βρήκες; Όσο ανόητοι και να σου φαίνονται αυτοί οι λόγοι ...για έναν Παρθένο είναι αρκετά σοβαροί για να ακονίσει τα νύχια του για καβγά. Πολλές από τις συζητήσεις που θα κάνεις με έναν Παρθένο, ενώ μπορεί να ξεκινούν σε ήρεμο ύφος, καταλήγουν σε έναν «γερό» καβγά γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να αντέξεις την σκληρή κριτική και τα πικρόχολα σχόλιά του για σένα. Θα σου θυμίσει τις παρατηρήσεις που σου έκαναν οι γονείς σου όταν ήσουν στην εφηβεία (γιατί δεν τρως λαχανικά; Γιατί δεν γυμνάζεσαι; Πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις το κάπνισμα κτλ). Μην παίρνεις κατάκαρδα τους καβγάδες σας, είναι αρκετά περίεργος άνθρωπος και έτσι είναι με όλους ...όχι μόνο με εσένα. Αν θέλεις να είσαι μαζί του, θα πρέπει να μάθεις να υποχωρείς στους καβγάδες σας και να μην πληγώνεσαι από τα σκληρά λόγια που θα ακούς από αυτόν. Σκέψου απλά ... « Μπόρα είναι και θα περάσει...».


ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 22  Οκτωβρίου)


Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και φροντίζει με κάθε τρόπο να τους αποφεύγει! Αν λοιπόν περιμένεις που και που να γίνεται κάποιο ερωτικό καβγαδάκι - έτσι για να ανάψουν τα αίματα - τότε ατύχησες, γιατί με τον διπλωματικό του χαρακτήρα και την ευγένειά του κρατά πάντα τις ισορροπίες. Αρκετές στιγμές μπορεί να «πιάσεις» τον εαυτό σου να τσακώνεσαι μόνος σου, να μην δέχεσαι κανέναν αντίλογο και αυτό να σε εξωθεί ακόμη περισσότερο. Συγκρατήσου όμως ...γιατί ο Ζυγός έχει το ιδίωμα να μαζεύει, να κάνει υπομονή, αλλά όταν κάνει το μεγάλο μπαμ..... όχι απλά καβγαδίζει αλλά σε αιφνιδιάζει με το σθένος που θα τσακωθεί μαζί σου. Το ποτήρι μπορεί να ξεχειλίσει αν του μιλήσεις άσχημα, τον βρίσεις ή χρησιμοποιήσεις αγενής εκφράσεις στην επικοινωνία σας. Δεν του αρέσει να τον αδικούν, γι αυτό αν του φερθείς με αχαριστία, τότε δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει το θυμό του και θα κάνεις έναν καβγά μαζί του, που δεν θα τον φανταζόσουν ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο. Η συμβουλή μας είναι να προσπαθείς πάντα με το διάλογο να λύνεις τα καθημερινά ζητήματα που δημιουργούνται στη σχέση σας.
Μην καβγαδίζεις άνευ λόγου και αιτίας και μην βγαίνεις από τα όριά σου, γιατί όσο ήρεμος και αναποφάσιστος και αν είναι ο Ζυγός, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να ξεσπάσει και να μην θέλει μετά να ακούσει δεύτερη κουβέντα για συμφιλίωση... ! Είναι στο χέρι σου λοιπόν ... να τον έχεις για πάντα στο πλάι σου!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)


Αντέχεις τα ερωτικά καβγαδάκια; Αν όχι τότε φρόντισε να τα συνηθίσεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγεις, αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός. Οι περισσότεροι καβγάδες που θα προκύπτουν μεταξύ σας θα είναι εντελώς παράλογοι και όλοι σχεδόν θα έχουν την ίδια κατάληξη: μία παθιασμένη ερωτική βραδιά, που θα σας κάνει να ξεχνάτε τον λόγο που τσακωθήκατε!  Η αιτία των καβγάδων σας τις περισσότερες φορές είναι η ζήλια του Σκορπιού, που παίρνει πάντα τεράστιες διαστάσεις. Μπορεί να βγείτε μία βόλτα στα μαγαζιά και να ζηλέψει τον πωλητή που θα σας εξυπηρετήσει ... να νομίζει ότι τον γλυκοκοίταξες και να εκδηλώσει τη ζήλια του και τα νεύρα του σε υπερβολικό βαθμό. Συνήθως μπορεί να στήνει σενάρια στο μυαλό του, επειδή μπορεί να αργήσεις να του τηλεφωνήσεις ή επειδή ένα βράδυ θέλεις να βγεις με την παρέα σου και όχι μαζί του...
Ωστόσο τα μικρά καβγαδάκια μπορούν να ξεπεραστούν με το πάθος και τον ερωτισμό που μοιράζεστε στη σχέση σας. Αν όμως κάνεις κάποιο σοβαρό παράπτωμα - για παράδειγμα του κλονίσεις την εμπιστοσύνη του - ο καβγάς μπορεί εύκολα να γίνει χωρισμός και διάθεση για εκδίκηση!... Φρόντισε λοιπόν σε αυτή τη σχέση να προσφέρεις αγάπη, αφοσίωση και απέραντη ειλικρίνεια, αν θέλεις πραγματικά να την κρατήσει στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)


Ο Τοξότης είναι ένας ερωτικός σύντροφος που δεν θα δώσει και μεγάλη σημασία στα μικρά προβλήματα της σχέση του και δεν θα δημιουργήσει καβγαδάκια για ανόητους λόγους. Το θεωρεί μικροπρεπή έναν τσακωμό που προκύπτει λόγω ζήλιας ή απαιτήσεων στη σχέση. Παρόλα αυτά μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι cool και αδιάφορος στα καβγαδάκια, αν όμως θυμώσει πραγματικά ...τότε γίνεται τόσο υπερβολικός και νευρικός, που πραγματικά θα σας ξαφνιάσει. Η μεγαλύτερη αιτία των καβγάδων σας είναι η άρνηση του Τοξότη να νιώθει δέσμευση. Πολύ συχνά μπορεί να τον πιέσεις γιατί θέλεις να περνάς πολύ χρόνο αποκλειστικά μαζί του και αυτός να προτιμά να βγαίνετε μαζί με παρέα. Άλλες πάλι φορές ο Τοξότης θέλει να βγει με την παρέα του και να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές της ελευθερίας του  και εσύ να αντιδράσεις. Η παραβίαση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του Τοξότη καθώς και η ασυνέπεια από την πλευρά του ... προκαλούν συχνά, πυκνά καβγαδάκια που ο Τοξότης ξεσπά με σθένος όλα τα νεύρα του και συνήθως σηκώνεται και φεύγει για να ηρεμήσει! Δώσε του χρόνο για να του περάσει, ωστόσο η συμβουλή μας είναι να αποφεύγεις τους συνεχόμενους τσακωμούς που γίνονται για τους ίδιους λόγους ...γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να βαρεθεί πολύ γρήγορα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)


Ακόμα και στον έρωτα ο Αιγόκερως βάζει την λογική μπροστά και δεν παρασύρεται σε καβγάδες που προκαλούνται για ανόητους λόγους. Ακόμα και όταν θυμώνει, προσπαθεί πάντα με τα λογικά επιχειρήματα του να υποστηρίξει τον εαυτό του. Οι ερωτικοί καβγάδες με τον Αιγόκερω δεν έχουν ένταση, φωνές ή υπερβολές, γιατί ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να μην χάνει τη ψυχραιμία του. Ωστόσο τα λόγια που θα ξεστομίσει όταν έχει αντιπαράθεση με το ταίρι του είναι τόσο σκληρά και ψυχρά, που θα μείνουν αξέχαστα. Οι πιθανοί λόγοι ερωτικού καβγά με έναν Αιγόκερω, είναι κυρίως η έλλειψη ελεύθερου χρόνου από την πλευρά του, γιατί δίνει πάντα προτεραιότητα στην καριέρα του. Πολύ συχνά λοιπόν μπορεί να νιώσεις ότι σε παραμελεί και να ξεκινήσεις την γκρίνια. Ο Αιγόκερως από την πλευρά του μπορεί να θυμώσει μαζί σου και να τσακωθείτε, αν έχεις παράλογες απαιτήσεις από αυτόν και συμπεριφέρεσαι ανεύθυνα και ανώριμα απέναντί του. Τον εξοργίζει η επιπολαιότητα και θέλει ο σύντροφός του να είναι σοβαρός και υπεύθυνος. Αν θέλεις να χαλαρώσεις του τόνους μετά από έναν γερό καβγά, φρόντισε να πλησιάσεις με τρυφερότητα τον Αιγόκερω – έστω και αν κρατά στάση ψυχρή και απρόσιτη - κουβέντιασε μαζί του σε χαλαρούς τόνους και βρείτε μαζί μια κοινή λύση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)


Ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος με ιδιαίτερα επαναστατικό χαρακτήρα. Είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τον θυμό του και έχει ταλέντο να υπερασπίζεται τον εαυτό του με τρόπο μοναδικό. Τα περισσότερα ερωτικά καβγαδάκια θα προκύψουν γιατί ο Υδροχόος χωρίς να το επιδιώκει,  θα σε προκαλεί αρκετά συχνά να ζηλεύεις. Το φλερτ για τον Υδροχόο είναι φυσιολογικό, ακόμα και όταν βρίσκεται σε σχέση. Δεν μπορεί να περιορίσει τον εαυτό του και θέλει κάθε ώρα και στιγμή, να γεύεται όλες τις χαρές της ελευθερίας. Πολύ συχνά λοιπόν θα καβγαδίσετε γιατί φλέρταρε κάποιο άλλο άτομο στο δρόμο ή το τηλέφωνό του χτύπαγε συνέχεια από νέες γνωριμίες που έκανε στο χθεσινό πάρτι (που δεν πήγατε μαζί). Επιπλέον έχει την τάση να μην τηρεί με συνέπεια όλες τις υποσχέσεις που έχει δώσει, γι αυτό δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στον καβγά μαζί του. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να του θέσεις όρους και κανόνες στη σχέση σας...γιατί τότε ο καβγάς είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε χωρισμό.


ΙΧΘΥΣ
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)


Σου αρέσουν τα ερωτικά καβγαδάκια; Λατρεύεις τις στιγμές που τα ξαναβρίσκετε μετά από έναν γερό καβγά; Τότε με τον Ιχθύ θα απολαύσεις  τους τσακωμούς, γιατί είναι τόσο υπερπροστατευτικός και καταπιεστικός σύντροφος, που από μόνος του προκαλεί εντάσεις στη σχέση! Τα ερωτικά καβγαδάκια με τον Ιχθύ έχουν φωνές, κλάματα, υστερίες αλλά και βαρύγδουπες δηλώσεις, που μετά από λίγη ώρα τις έχει ξεχάσει. Ο Ιχθύς κάθε μικρό καβγαδάκι με το σύντροφό του, τον βιώνει σαν οριστικό χωρισμό, νιώθει ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου και κλαιει και οδύρεται. Η πιο συχνή αιτία των καβγάδων είναι όταν νιώθει ότι ο σύντροφός του αδιαφορεί και τον παραμελεί. Τότε γίνεται πραγματικά δυστυχισμένος και προκαλεί δραματικούς καβγάδες. Αρκετές στιγμές μπορεί να μεγαλοποιήσει μία κουβέντα που του είχατε πει, να την καταλάβει εντελώς διαφορετικά και να πιαστεί από αυτό και να ξεσπάσει. Είναι πολύ σύνηθες ο Ιχθύς να παρερμηνεύει τα λόγια και τις αντιδράσεις γύρω του. Αν θέλεις να τα ξαναβρείς μαζί του μετά από έναν καβγά, αρκεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς...αμέσως υποχωρεί! 



1 σχόλια:

Καλημέρα σας ,

το άρθρο "τα ερωτικά καβγαδάκια των ζωδίων" ανήκει στο Oroskopos.gr παρακαλώ προσθέστε την πηγή του άρθρου

σας ευχαριστώ
Αθηνά Βαγενά
Content Manager of Oroskopos.gr

 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου