Τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου




Ένας ερενυτής παραφυσικών φαινομένων στη Βρετανία ισχυρίζεται ότι τα φαντάσματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω…

12 μύθοι και αλήθειες για το κρυολόγημα




Η αλήθεια για τη λοίμωξη που μας «κλέβει» πέντε ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ξέραμε. Καταρροή, βήχας, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, αδιαθεσία, ενίοτε και πυρετός… Τα συμπτώματα του κρυολογήματος είναι γνωστά και, καθώς η θερμοκρασία γύρω μας πέφτει, γίνονται δυσάρεστα οικεία για πολλούς από εμάς.



Εχει υπολογιστεί ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας υποφέρουμε από το κοινό κρυολόγημα περίπου 200 φορές. Κάθε φορά διαρκεί κατά μέσο όρο εννέα ημέρες, πράγμα που ισοδυναμεί με πέντε ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας εξαιτίας του. Επισταμένες έρευνες των τελευταίων δέκα ετών έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε το κρυολόγημα, αποκαλύπτοντας τι το προκαλεί, πώς λειτουργεί το σώμα μας σε αυτό και πώς καταπολεμείται.

Φωτογραφία ντοκουμέντο !!!



Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει. Στο Μεξικό γιατί για εκεί πρόκειται, αυτοί που παρευρίσκοντο εκεί την ώρα του συμβάντος και της λήψεως αυτής, δεν βρίσκονται πουθενά. Ένας όμως που βρίσκεται κάπου εκτός Αμερικής και ήταν παρόν στο συμβάν, αναφέρει το εξής: «το κρατούσαν για...

Άκυρα σεξ-τρίκ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις




Κυρίες μου, λίγο τα εξεζητημένα άρθρα σε μεγάλα περιοδικά, λίγο η κολλητή (ες) που έκαναν το τάδε κόλπο, λίγο εσύ που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, έχουμε φτάσει σε σημείο να βασανίζουμε τα αγόρια μας στο σεξ, με δήθεν απολαυστικά κολπάκια. Έλα όμως, που εκείνος αντί από ηδονή, θέλει να ουρλιάξει από πόνο με τα βασανιστήρια που περνά στο κρεβάτι μαζί σου! "Put the balakia kato", κοινώς άσε κάτω τα μπαλάκια και τα λοιπά χαζοκολπάκια στο σεξ και μάθε από τα λάθη σου, πριν εκείνος φύγει με ελαφριά πηδηματάκια μέσα στη νυχτιά.

Αλλεργικός λόγω ημέρας σύλληψης




Απίστευτο και όμως… πιθανό. Είστε αλλεργικοί; Τότε, ρωτήστε τους γονείς σας πότε έγινε η σύλληψή σας!



Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με

Tα μυστικά πού κρύβει ο αριθμός 11


12 μύθοι και αλήθειες για το κρυολόγημα




Η αλήθεια για τη λοίμωξη που μας «κλέβει» πέντε ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ξέραμε. Καταρροή, βήχας, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, αδιαθεσία, ενίοτε και πυρετός… Τα συμπτώματα του κρυολογήματος είναι γνωστά και, καθώς η θερμοκρασία γύρω μας πέφτει, γίνονται δυσάρεστα οικεία για πολλούς από εμάς.



Εχει υπολογιστεί ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας υποφέρουμε από το κοινό κρυολόγημα περίπου 200 φορές. Κάθε φορά διαρκεί κατά μέσο όρο εννέα ημέρες, πράγμα που ισοδυναμεί με πέντε ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας εξαιτίας του. Επισταμένες έρευνες των τελευταίων δέκα ετών έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε το κρυολόγημα, αποκαλύπτοντας τι το προκαλεί, πώς λειτουργεί το σώμα μας σε αυτό και πώς καταπολεμείται.

Η μεγάλη σιγουριά τον έφαγε [video]








Εεεε, καλά να πάθει. Δείτε το Video

Επιβεβαιώνεται και πανηγυρικά ότι οι Βρετανοί δεν έχουν καθόλου χιούμορ




Το καλύτερο ανέκδοτο όλων των εποχών .. είναι μια αποτυχία. Μέσα από 1.000 ανέκδοτα, 36.000 άνθρωποι ψήφισαν το καλύτερο ανέκδοτο του κόσμου.

Πως να μην μπαίνουν τα νύχια των ποδιών στο κρέας





Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας και να απαλλαγείτε!



Σίγουρα συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, να μπαίνουν τα νύχια του μεγάλου δαχτύλου του κάθε ποδιού μέσα στο κρέας.

Εμείς εδώ θα αναλύσουμε τι γίνεται ώστε να

Βράχηκε το κινητό. Και τώρα τι κάνω ???




Σήμερα θα δούμε τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό. Δηλαδή να πέσει πάνω του νερό , να πέσει μέσα στην τουαλέτα ( για το θεό... ) , να πέσει μέσα στο νεροχύτη ή πολύ απλά να είσαστε στο club , bar , ουζερί και να πέσει πάνω του κάποιο υγρό όχι απαραίτητα νερό μπορεί να είναι κρασί, ουίσκι , τεκίλα κτλ.



Πρώτα, πρέπει

Οι 10 φανέλες που «πουλάνε»




Οι 10 φανέλες που πουλάνε σύμφωνα με έρευνα της «Sport Intelligence»

Κομμώτριες κουρεύουν γυμνές !!! [video]



Το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το κομμωτήριο θα γίνεται ουρά από πελάτες και κυρίως άντρες!

Μια Πολωνή μετανάστρια στην Αυστραλία, η Wojtek Wasilewski, έβλεπε το κομμωτήριο της άδειο και σκέφτηκε έναν τρόπο για να το...αναζωογονήσει. Το μετονόμασε σε Hotcuts και προσέλαβε όμορφες, ζουμερές κομμώτριες οι οποίες όμως θα κουρεύουν...

Έρχεται το τέλος του κόσμου



Επιστήμονες υπολόγισαν πότε είναι πιθανό να καταστραφούν τα πάντα στον κόσμο μας...

Βραβεία Δαρβίνος: Η βλακεία έχει και τα όριά της



«Προς τιμή του Κάρολου Δαρβίνου, πατέρα της εξέλιξης, τα βραβεία διατηρούν τη μνήση όσων βελτιώνουν την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή απομακρύνοντας τους εαυτούς τους από αυτή.»



Για τους αμύητους, τα Βραβεία Δαρβίνος απονέμονται κάθε χρόνο σε όσους φροντίζουν για το μέλλον της ανθρωπότητας με το να την απαλλάξουν από τα γονίδια τους. Προφανώς, η παραλαβή του βραβείου γίνεται στη μετά

Τα 10 χειρότερα γυναικεία ελαττώματα



Μην είναι η φλυαρία της, μην είναι η ακαταστασία της ή μην είναι η αργοπορία της κάθε φορά που έχετε ραντεβού; Σίγουρα έχετε βιώσει τουλάχιστον ένα από τα 10 βασικά ελαττώματα που σας παραθέτουμε στο Top 10, αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι που σε έχουν κάνει έξαλλο με την συμπεριφόρα της!

10 πράγματα που δύσκολα θα ακούσετε από έναν άντρα!



1. Ωραία μέρα σήμερα, θέλεις να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά;
2. Νομίζω ότι έχασα το δρόμο, περίμενε να ρωτήσουμε!
3. Θέλεις βοήθεια με τις δουλειές;
4. Κυριακή βράδυ σήμερα, μόνο ποδόσφαιρο έχει η τηλεόραση, θες να πάμε θέατρο;
5. Τρελαίνομαι όταν φοράς αυτή τη μάσκα ομορφιάς!
6. Με ενοχλεί απίστευτα αυτή η δίμετρη ξανθιά φίλη σου, το στήθος της μου προκαλεί αηδία.
7. Άσε σήμερα θα μαγειρέψω εγώ, κάτσε να ξεκουραστείς!
8. Τι θα έλεγες να καλέσουμε τη μητέρα σου για φαγητό;
9. Ήταν να έρθει η παρέα μου σήμερα για μπύρες, αλλά τους είπα ότι θέλεις να ηρεμήσεις.
10. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και αισθάνομαι τόσο ερωτευμένος.

Μετράει το μέγεθος κυρίες και κύριοι



Μιλώντας πάντα για τη σύγκριση του αντρικού με τον γυναικείο εγκέφαλο,τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας είναι εντυπωσιακά.
Το βραβείο...

Τα αποσμητικά χώρου υπεύθυνα για τον καρκίνο του μαστού;

Για πρώτη φορά στα χρονικά, έρευνα συνδέει προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε το σπίτι ή αποσμητικά χώρου

με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

Οι γυναίκες που

Το φρικτό μυστικό της Σπιναλόγκας!! (video)

Οι ηλικίες του άνδρα

Οι ηλικίες του άνδρα είναι σαν τα αυτοκίνητα:

Τιμή ρεκόρ για μία Barbie!

Η πιο ακριβή Barbie αγοράστηκε χθες στη Νέα Υόρκη. Στην τιμή των...

Τα 10 πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών!!!

Η «Σιωπή των Αμνών» ανακηρύχθηκε ως το πιο τρομακτικό βιβλίο όλων των εποχών, σύμφωνα με μία ψηφοφορία που έγινε σε 2000 λάτρεις βιβλίων. Διαβάστε τη λίστα με τα 10 πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών παρακάτω…

Βρέθηκε προϊστορικό τέρας στο Κονγκό


Ο Jeremy Wade, ένας έμπειρος ψαράς, στάθηκε τυχερός και έπιασε στα δίχτυα του ένα προϊστορικό τέρας. Πρόκειται για το Τιγρόψαρο «Γολιάθ», ένα από τα πιο τρομαχτικά ψάρια του γλυκού νερού ανά τον κόσμο, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ περισσότερο θανατηφόρα από τα πιράνχας.

Το τέλος του κόσμου… Aναβάλλεται!

Καλά νέα για τους θιασώτες της θεωρίας που τοποθετεί το τέλος του κόσμου την 21/12/2012, σύμφωνα με τα ημερολόγια των Μάγια. Νέα μελέτη του Ζεράρδο Αλντάνα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, υποστηρίζει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις στηρίχθηκαν σε λάθος στοιχεία και οδήγησαν σε εσφαλμένα. Τα κακά νέα είναι πως το τέλος του κόσμου ίσως ήρθε ήδη και δεν το πήρε κανείς μας χαμπάρι!

Σπιναλόγκα 1973: αληθινές εικόνες που σοκάρουν! Ένα βίντεο που ίσως ΔΕΝ αντέχετε να δείτε!

Η Σπιναλόγκα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων και του ενδιαφέροντος, λόγω του νέο σίριαλ με τον τίτλο "Νησί" που καθήλωσε από την πρωτη ημέρα προβολής του, τους τηλεθεατές.
Η αληθινή ιστορία του Νησιού της Σπιναλόγκας, έχει αποτελέσει στο παρελθόν αντικείμενο μελέτης για ιστορικούς, συγγραφείς & σκηνοθέτες.

Lady Gaga: Ευχαριστήθηκα σεξ στην Ελλάδα !

Το ότι η 24χρονη σταρ βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές πριν από λίγες μέρες το μάθαμε όλοι. Αυτό όμως που δεν ξέραμε -και που φρόντισε όμως να μας το πει η ίδια- είναι το πώς πέρασε.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, λοιπόν, στο Ελσίνκι την περασμένη Τετάρτη, η Lady Gaga μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον καιρό που

Oι γυναίκες γουστάρουν το ομαδικό σεξ !

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει πως λαχταρούν το ομαδικό σεξ όσο και οι άντρες . Κι όμως, είναι καιρός οι φεμινίστριες εκεί έξω να...
σταματήσουν να διαδίδουν ψέματα, ότι δήθεν η παρτούζα "υποβαθμίζει τη γυναίκα" και όλα αυτά που...
λένε, γιατί ήρθε η επιστημονική έρευνα να αποδείξει ότι οι γυναίκες γουστάρουν το ομαδικό σεξ εξίσου με τους άντρες.

Οι σαραντάρες αγοράζουν περισσότερες ζαρτιέρες και string από τις εικοσάρες

Οι πωλήσεις ‘πικάντικων’ εσωρούχων ανάμεσα σε σαραντάρες και πενηντάρες έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τους πωλητές.

Η μαθήτρια, το string και η μητέρα που βγήκε από τα ρούχα της !

Μια μητέρα που διαμαρτυρήθηκε επειδή ένα αγόρι κατέβασε και κράτησε κάτω τη φόρμα της κόρης της, κατέληξε να απολογείται στο δικαστήριο.Η Cindy Schwalb από το New Jersey ένιωσε οργή όταν σε ένα σεμινάριο κατά της....

Κάντε... Καυγά! - Κάνει καλό!

Αν ξεσπάει πού και πού κάνας καβγάς με τη φίλη σου, μην ανησυχείς. Οι ερευνητές που μελέτησαν ζευγάρια που μάλωναν ανακάλυψαν ότι... τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να είναι ωφέλιμα σε μια σχέση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ οι Gay στο στρατό!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο θα αποδεχθεί αιτήσεις στρατολόγησης από ομοφυλόφιλους που δηλώνουν ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

5 μύθοι για την ... πορνεία !



Tην περασμένη εβδομάδα ο Craigslist ενας δημοφιλής παροχός ιντερνετικών διαφημίσων αναγκάστηκε να αποσύρει όλες τις ρόζ αγγελίες απο τις σελίδες του. Η κίνηση ακολουθήθηκε με μεγάλη κριτική απο τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου ολόκληρης της χωρας με κατηγορίες οτι ο συγκεκριμένος παροχός τόσο καιρό διαφήμιζε την πορνεία σε μια πολύ μεγάλη κλίμακα. Βέβαια η πορνεία είναι ενα πολύ παλιό επάγγελμα, για κάποιους το αρχαιότερο και το παράδειγμα του Craigslist αν μας αποδεικνύει κάτι είναι οτι είναι ένα επάγγελμα που αλλάζει συνεχώς ετσι ώστε οι αντιλήψεις που έχουν αρκετοί ανθρωποι γιαυτο το επαγγελμα να είναι εκτός εποχής.

Η πορνεια ειναι ενα επάγγελμα του δρόμου
Καποτε ήταν , απο τα τέλη του 1800 και την εξάπλωση του πληθυσμού στις μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής οι άντρες που ήθελαν να βρούν πόρνες τις εύρισκαν στις αυλές πίσω απο τα bar, στα πάρκα κτλ. Σήμερα όμως μόνο στο los angeles και στο maiami μπορεί κανείς να βρεί ιερόδουλες στο δρόμο. Η νέα υόρκη έχει καθαρίσει την times square το ίδιο και το Chicago τους δρόμους του ενω ακόμη και η διάσημη Tenderloin του San Francisco δεν είναι ότι ηταν.
Με την εξάπλωση του

Απλήρωτος παίκτης του Παναθηναϊκού, έτρωγε μόνο ψωμί για να μπορέσει να ζήσει!

Είναι θλιβερό στις μέρες μας, να ακούς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε. Ειδικά αν αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν κανονικά αλλά δεν πληρώνονται. Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχουν να πληρωθούν 10 μήνες και αυτό οδήγησε έναν από αυτούς, να τρώει επί 10 ημέρες μόνο ψωμί, γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει κάτι άλλο!

Η 50αρα που δεν έχει κάνει πλαστικes


Δείτε τη φωτογράφιση που ανατρέπει τα δεδομένα!

Έχει μία αξιοσέβαστη καριέρα και μία εκλεπτυσμένη φιγούρα. Το πιο έντονο χαρακτηριστικό της είναι το πορσελάνινο δέρμα της. 


Η Julianne Moore αποφάσισε  να μας αποδείξει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία και το νυστέρι δεν είναι η λύση.


Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Allure με μαγιό και σε σέξι πόζες. Όπως δήλωσε δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση γιατί θεωρεί ότι δεν κάνουν τους ανθρώπους να δείχνουν πιο όμορφοι αλλά πιο περίεργοι. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της, την αποδέχεται και δεν πρόκειται να επέμβει. Πραγματικά με τέτοια εμφάνιση στα 50 της δεν έχει κανένα λόγο να αγχώνεται.


Δείτε τη φωτογράφηση της πανέμορφης ηθοποιού:

Δείξε μου Δείξε μου το κρεβάτι σου... να σου πω ποια είσαι!

Ναι καλά διαβάσατε... Σύμφωνα με το cosmopolitan.com, το κρεβάτι μας, τα σκεπάσματα αλλά και τα μαξιλάρια που επιλέγουμε αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας.
Πριν λοιπόν καλέσετε κάποιον στη κρεβατοκάμαρά σας σιγουρευτείτε ότι τα πάντα είναι στην εντέλεια και δώστε του να καταλάβει κάποια μικρά μυστικά του χαρακτήρα σας, ρίχνοντας μόνο μια.ματιά στο στρωμένο σας κρεβάτι.

Όσο λιγότερα...

Ένοχος για τη δολοφονία του εραστή του ο πρίγκιπας!

Ένας σαουδάραβας πρίγκιπας, που κατηγορείται ότι χτύπησε και στραγγάλισε ένα βοηθό του σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λονδίνου, κρίθηκε σήμερα ένοχος από το δικαστήριο του Ολντ Μπέιλι.
Ο Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νασίρ αλ Σαούντ, 34 ετών, εγγονός του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Μπάνταρ Αμπντουλάχ.....

One night stand: Οι απόψεις των δύο φύλων διίστανται σύμφωνα με έρευνα!

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε μια δημοσκόπηση για τις απόψεις των γυναικών και των ανδρών όσων αφορά το one night stand.
Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας ήταν η Δρ. Άννα Κάμπελ από το Πανεπιστήμιο του Ντούρχαμ. Η Δρ. εξηγεί ότι η δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει εξελικτικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες στην ευκαιριακή σεξουαλική επαφή. Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Human Nature.
Ερωτηματολόγια απάντησαν 1.700 άτομα που είχαν εμπλακεί σε τέτοιου είδους ερωτική επαφή. Περίπου οι μισές γυναίκες εξ αυτών που απάντησαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση, δήλωσαν ότι η ευκαιριακή σεξουαλική επαφή (one night stand) ήταν τελικά κακή ιδέα. Τέσσερις στους πέντε άνδρες, αντίθετα, δήλωσαν ότι... ήταν ικανοποιημένοι από το ευκαιριακό σεξ. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες γυναίκες είναι δυστυχισμένες ως επακόλουθο μιας τυχαίας σεξουαλικής επαφής και αισθάνονταν ανήσυχες για το γεγονός ότι ένιωθαν πως τις είχαν χρησιμοποιήσει και ήταν απογοητευμένες. Ενώ οι άνδρες αισθάνονταν περισσότερο ευχαριστημένοι, σεξουαλικά ικανοποιημένοι και με αυτοπεποίθηση μετά από αυτό.
Οι γυναίκες δηλώνουν πως μερικοί από τους λόγους για τις ευκαιριακές ερωτικές επαφές ήταν η αίσθηση ότι υπήρχε η πιθανότητα για την απαρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης. Οι γυναίκες φέρουν το φορτίο της γονικής φροντίδας και πιστεύεται γενικώς ότι έχουν το πλεονέκτημα να επιλέγουν τον σύντροφο τους προσεκτικά και να παραμένουν πιστές για να διασφαλίσουν ότι το σύντροφος δεν έχει λόγο να πιστεύει ότι μεγαλώνει το παιδί ενός άλλου άνδρα.
Έρευνα των βιολόγων, που έγινε πρόσφατα, δείχνει ότι τα θηλυκά μπορούν να επωφεληθούν από το ζευγάρωμα με πολλά αρσενικά, αυξάνοντας την γενετική ετερογένεια των απογόνων, και αν ένας υψηλής ποιότητας άνδρας μείνει με την γυναίκα για πάντα, θα έχουν το πλεονέκτημα να μεγαλώσουν ένα παιδί με εξαιρετικά γονίδια.

Γενοκτονίες κατά της ανθρωπότητας:η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης, Κολωνία

To απάνθρωπο σχέδιο επεκτείνε­ται και στους ελληνορθόδοξους ποντίους σε αντίποινα του απε­λευθερωτικού κινήματός τους και της συμμαχίας τους με την Ρωσία ως προστάτιδας των Χριστιανών της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρα­τορίας.

Πλατφόρμα- μεγαθήριο στην περιοχή του Ισραήλ.Η Noble Energy ξεκίνησε γεωτρήσεις για φυσικό αέριο κοντά στα θαλάσσια σύνορα της Κύπρου

Λευκωσία: Γεωτρήσεις σε γειτονικά θαλάσσια οικόπεδα της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκίνησε την Τετάρτη η Noble Energy. Μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας «Sedco Express», άρχισαν οι γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην περιοχή «Λεβιάθαν» του Ισραήλ. Η πλατφόρμα θα ανοίξει τρεις διατρήσεις στο οικόπεδο «Leviathan-1», που βρίσκεται κοντά στα ανεπίσημα όρια των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών...

Ομοφυλόφιλοι "stars" νοικιάζουν μοντέλα για "ξεκαρφωμα"

Η αρχή έγινε πριν λίγα χρόνια με γνωστό σεναριογράφο που κυκλοφορούσε με μοντέλο. Ο σεναριογράφος ήταν γνωστός -σε ορισμένους καλλιτεχνικούς κύκλους -ομοφυλόφιλος. Για να ξεπεράσει το 'στίγμα' δέχτηκε, με προτροπή γνωστού του δημοσιογράφου να 'νοικιάσει' με τον...

Η νύφη που δεν είχε φιλήσει ποτέ στη ζωή της άντρα

Τη στιγμή που ο ιερέας πάντρεψε τη Rachel Welch και τον Todd Ritter είπε στον τελευταίο το περίφημο «και τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη», ήταν σίγουρα η..
πρώτη φορά που τα λόγια του ...

Το internet μπορεί να σπάσει σε πολλά κομμάτια!

Οι κρυφές προσπάθειες από μερικές χώρες, για πολιτικούς λόγους, να δημιουργήσουν εναλλακτικά διαδίκτυα, μπορούν να βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο την ακεραιότητα του Παγκόσμιου Ιστού (Web).Την προειδοποίηση αυτή απηύθυνε ο Ροντ Μπέκστρομ, επικεφαλής της ICANN, της εταιρίας, με έδρα

Χειριστής τσάπας βρήκε χρυσές λίρες!

Ένα σεντούκι με χρυσές λίρες βρήκε χειριστής τσάπας στου Λάππα κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή τμήματος του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας οδού.Ο θησαυρός ήταν θαμμένος στις ρίζες μιας ελιάς, τον κορμό της οποίας χρειάστηκε να ξεριζώσει ο χειριστής. Το αναπάντεχο εύρημα κίνησε την περιέργεια του χειριστή, ο οποίος κόντεψε να μείνει άφωνος μόλις άνοιξε το σεντούκι και είδε το πολύτιμο περιεχόμενο!Η αξία του θησαυρού αποτιμάται περίπου σε 2 εκ. € , ποσό που θα επέτρεπε στον τυχερό να ζήσει μια άνετη ζωή χωρίς… μπουλντόζες και ισοπεδώσεις.

Aνακαλύφθηκε οροσειρά "φάντασμα" στην Ανταρκτική!

Στη χαρτογράφηση μιας οροσειράς – «φαντάσματος» στην Ανταρκτική κατάφεραν να προχωρήσουν οι επιστήμονες πριν από έναν χρόνο ακριβώς (το Φεβρουάριο του 2009).Ο όρος φάντασμα σαφώς και είναι εντός εισαγωγικών και οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη οροσειρά βρίσκεται κάτω από 4 χλμ. πάγου!Η ανακάλυψη αυτή στάθηκε η αφορμή για να διοργανωθεί πλέον ένα νέο διεθνές πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων (γεωλόγοι, γεωφυσικοί, ειδικοί στη μελέτη του πάγου, κ.ά.), από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα παγκοσμίως (μεταξύ των οποίων το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον και το Πανεπιστήμιο του Τέξας) με έναν και μοναδικό σκοπό:

Ολα οσα πρέπει να γνωρίζεται για την ψηφιακή TV-Πως συνδέεται ο αποκωδικοποιητής


1) Τι είναι ψηφιακή τηλεόραση;
Το μέλλον της τηλεόρασης. Το σήμα εκπέμπεται με διαφορετική τεχνολογία, την ψηφιακή. Με αυτόν τον τρόπο η εικόνα και ο ήχος καταλαμβάνουν πολύ μικρότερη χωρητικότητα και έτσι ...

Πως θα καταλάβω αν έχει... οργασμό ???



Όταν ο άντρας δεν απολαμβάνει το σεξ γίνεται εύκολα αντιληπτό( τι πως ρε κορίτσια; του πέφτει του χριστιανού ).Όταν όμως δεν το απολαμβάνει η γυναίκα, τα πράγματα σκουραίνουν. Πως όμως θα καταλάβετε αν η κοπέλα σας προσποιείται τον οργασμό;

10 λόγοι για να κάνεις το δικό σου Sex Tape




Θέλεις ν’ ανανεώσεις τη σεξουαλική σας ζωή, ψάχνεις τρόπους ν’ απελευθερωθείτε, θέλεις να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο. Κάντο μ’ ένα sex tape.

.....

Τα μπάζα από τους Δίδυμους Πύργους, δείχνουν ελεγχόμενη έκρηξη



Συγκεκριμένα στοιχεία για τη θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη, έρχoνται να αναστατώσουν και πάλι την Αμερική.



Η άποψη αυτή δεν διατυπώνεται από κάποια παρέα συνωμοσιολόγων αλλά από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, εξέτασε «μπάζα» από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων.....

Η «απάντηση» της Samsung στην Apple

Στις 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ η διάθεση του «Galaxy Tab» της Samsung που αποτελεί την απάντηση της κορεάτικης εταιρίας στο iPad της Apple.

Τη διανομή του υπολογιστή-ταμπλέτα, ο οποίος θα

Απίστευτο!Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843 και συγκρίνετε το με το σήμερα!

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε και λέμε:

Το καλοκαίρι του 1843,

Τips για ν' ανεβάσεις την λίμπιντο της


Ψιθύρισέ της τι θα της κάνεις, κράτα την στην αγκαλιά σου μέχρι να τελειώσει, χτένισέ της τα μαλλιά μετά το μπάνιο της και θα δεις την λίμπιντό της να χτυπάει κόκκινο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου